ایمپلنت دنداننکات روز جراحی ایمپلنت

به راهنمای جامع ما در مورد نکات روز جراحی ایمپلنت در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر آرش غفوری خوش آمدید. چه برای اولین بار آماده جراحی ایمپلنت دندان باشید و چه به دنبال افزایش اطلاعات خود درباره این روش باشید، این صفحه به منظور ارائه نکات ضروری و مشاوره‌ های عملی طراحی شده است.

دکترآرش غفوری، همواره، بر اهمیت آمادگی و آگاهی برای تضمین یک تجربه جراحی ایمپلنت آسان و روان برای مراجعین خود تأکید می‌کند. در اینجا، شما نکات ارزشمندی را از زبان دکتر آرش غفوری خواهید دید که از آمادگی‌ های قبل از جراحی ایمپلنت تا مراقبت‌ های بعد از جراحی ایمپلنت را پوشش می‌دهد و به شما کمک می‌کند با اعتماد به نفس و راحتی بیشتری این مسیر را طی کنید.

حتما تاکید میشود که تمامی ویدیو ها را تا آخر مشاهده کنید.

 

 

 

 

نکات قبل از جراحی ایمپلنت

سلام و درود عرض میکنم روزتون بخیر

من دکتر آرش غفوری هستم متخصص جراحی لثه و ایمپلنت های دندانی اگر این ویدیو رو دارین نگاه میکنین امروز روز جراحی دارین. پیش از همه چیز بهتون تبریک میگم تصمیم گرفتین که جای خالی دندانها رو با ایمپلنت پر بکنید. این بهترین تصمیمی بود که میتونستین بگیرین.

میخوام بهتون بگم که ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته است و این قطعا بهترین انتخوابی بود که میتونستین داشته باشین پس بهتون تبریک میگم.

یه مختصری از اتفاقاتی که قراره امروز براتون بیفته آماده کردم که هم با فرایند کار آشنا بشید هم دستورات بعد از کار و مراقبت های بعد از کار رو میخوام خدمتتون بگم که چی هستش.

قبل از اینکه جراحیتون شروع بشه الان در کمال حواس جمعی اینا رو گوش بکنید که به هر صورت خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد.

الان که تشریف آوردید بچه های ما زحمت میکشن و فشار خونتون رو اول میگیرن.

 تنظیم فشار خون برای ابتدای کار بسیار مهم هستش. فشار خونتون اگه از یک عدد بیشتر باشه ما صبر میکنیم تا فشارتون برگرده به حالت عادی و بعد شروع به کار بکنیم. فشار خون معمولا تو مراجعات دندان پزشکی یک کم بالا میره یک کم استرس برای همه هست طبیعیه و جای نگرانی نیست.

 

مراقبت های بعد از ایمپلنت

 

 

اگر احیانا حساسیت خاصی نسبت به دارو بیحسی های دندان پزشکی ، پنیسلین ، دسته داروهای دیگه که ممکن بهش حساسیت داشته باشین دارید حتماً تیم درمان رو مطلع بکنید.

اگر بیماری سیستمیک خاصی دارید مثل دیابت یا خدای نکرده سکته قلبی یا سابقه آنژیوپلاستی هر کدوم از اینها رو که دارید لطفاً لطفاً حتماً تیم درمان رو مطلع بکنید تا ما تمهیدات لازم رو بیندیشیم و تغییراتی توی روند درمان بدیم که جراحی تون به نفع احسن و بدون کمترین آسیبی به شما انجام بشه.

در صورتی که باردار هستید یا تصمیم به بارداری دارین حتما تیم درمان رو مطلع بکنید. توی مرحله اول بچه ها  میان و فشارتون رو میگیرن و اگر فشار مناسب باشه اطلاعات درمانی رو خدمتتون دوباره چک میکنند. اینکه چند تا ایمپلنت قراره بذاریم و کدوم دندان ها قراره خارج بشه،  آیا جراحی های جانبی  مثل پیوند استخوان  یا سینوس لیفت نیاز دارید؟ تمام اینها دوباره با شما چک میشه تا ما بدونیم که دقیقا میخوایم چیکار انجام بدیم.

بعد از این مرحله یک سری دارو برای قبل از کار به شما داده میشه که اینا اصولاً اگر کسی حساسیت دارویی نداشته باشه دو تا قرص آموکسی سیلین هستش که برای کنترل عفونت به شما داده میشه و یک عدد قرص ژلوفن یا نوافن بستگی به اینکه کدوم در دسترس هستش و شما آلرژی نداشته باشین به شما داده میشه.

اینا معمولا یک ربع تا نیم ساعت قبل از درمان به شما داده میشه و وقتی که تشریف میاریم بالا داروها در دوز مناسب خودشون  قرار دارند تا بهترین نتیجه درمانی برای شما انجام بشه بعد از این مراحل شما وارد اتاق جراحی میشین توی اتاق جراحی اول من نیستم اول دستیار جراحی هستش و یه نرس که سیرکولیتینگ نرس هست و وسایل رو برای ما  باز میکنه برای همین اگه اومدین تو اتاق جراحی و من رو ندیدین نگران نشین من به محض اینکه اتاق آماده بشه میرسیم خدمتتون

بچه ها از یه سری گانها استفاده میکنند چون اتاق جراحی  ایمپلنت باید ایزوله باشه باید کنترل عفونت صددرصد توش انجام شده باشه برای همین از گان استفاده میشه روی شما شان انداخته میشه عینک بهتون داده میشه و همه اینا ممکن شما رو اول یک کم بترسونه نگران نباشید کل روند  ایمپلنت بسیار روند ساده هستش و شما رو اذیت نمیکنه اما کنترل عفونت برای درمان این پلنت ضروریه.

برای همین از پریپ اند درپ استفاده میکنیم روی صورتتون رو با بتادین تمیز میکنن در صورتی که رژ لب دارین یا آرایشی دارین لطفا قبل از اینکه  بالا برین همه رو پاک بکنین تا محیط درمان همونطور که ما میخوایم استریل باقی بمونه حتما قبل از اینکه من بیام یه دونه عینک هم به شما داده میشه عینک برای محافظت از چشمان شماست.

برای اینکه اون وقتی که اون پایین هستین خدایی نکرده وسیله چیزی از دست ما رها نشه و به چشم شما اصابت کنه جای نگرانی نیست هیچکدوم از اینها تمام این مراحل رو ما بارها و بارها برای خیلی از بیمارا انجام دادیم و لطفاً بدون استرس پروتکل ها رو رعایت بکنید و نگران هیچ چیزی نباشید.

در ادامه این ویدیو من در مورد اینکه قراره این جراحیتون چقدر طول بکشه بی حسش چه جوریه و در نهایت در مورد مراقبت های بعد از درمان باهاتون صحبت می کنم.

 

 

 

نکات حین جراحی ایمپلنت

اگر این ویدیو رو نگاه می کنید تا حالا متوجه شدین که ما قرار که براتون جراحی ایمپلنت انجام بدیم اول یه نفس عمیق بکشید برعکس تصوراتی که دارید  ایمپلنت درمان دردناکی نیست. از خارج کردن دندون یا عصب کشی، ترمیم های پیچیده و حتی کشیدن دندان عقل بسیار درمان راحت تریه و مطمئنم که تجربه این درمان ها رو قبلا داشتین برای همین در مقام مقایسه اگه بخوام بهتون بگم درد و استرس کمتری داره.

من با یه بیحسی موضعی براتون شروع خواهم کرد. بیحسی که استفاده میکنیم اگر حساسیت نداشته باشید لیدوکاین هستش. اگر حساسیت دارویی داشته باشید یا اینکه پزشک تون به ما گفته باشه که نباید از یه سری داروها استفاده بکنیم معمولا از سیتانس استفاده میکنیم.

به هر صورت بیحسی که زده میشه مثل بیحسی سایر درمان های دندان پزشکی هستش، جای نگرانی نداره شما ممکن سوزن ها رو خیلی کوچولو احساس بکنید اما درد نداره من در نهایت آرامش این کارو براتون انجام میدم و خیالتون راحت دست من خیلی سبکه.

بعد از اینکه بی حسی  رو براتون زدیم  شروع میکنیم به کار معمولا  اگر دنونی برای کشیدن وجود داشته باشه که دنون خارج میشه.

بعدش اگر عفونت چیزی اونجا وجود داشته باشه برداشته میشه ، و بعد در صورتی که همه چی مساعد باشه براتون  ایمپلنت رو کار

میذاریم تو همین جلسه.

معمولا یعنی در ۹۵ درصد موارد اگر پیوند استخوان نیاز باشه یا سینوس لیفت نیاز باشه همین جلسه براتون انجام  میشه و روی این ناحیه کاملا بسته میشه و شما دیگه هیچ اثری از ایمپلنت یا جراحی که ما براتون انجام دادیم نخواهید دید.

بخیه هایی که براتون زده میشه بخیه های غیر قابل جذب هستش و این به خاطر اینه که بخیه های غیر قابل جذب برای این جراحی ایمپلنت بهتر هستش و بخیه های قابل جذب التهاب ایجاد میکنه و برای ما خوب نیستش. بعد از اینکه من جراحیم تموم شد که فکر نمیکنم زیاد شما رو اذیت بکنه البته بهتون بگم در حین کل پروسه من حواسم به چشماتون هست اگر احساس کنم که اذیت هستین یا درد دارین میکشین ازتون میپرسم.

در طی روند جراحی بارها و بارها بهتون استراحت میدم. اجازه میدم که آب دهنتون رو قورت بدین اصلا نگران نباشید ساکشنی که ما استفاده میکنیم ۶ برابر ساکشن های معمول جراحی هستش و ساکشن بسیار قوی هست و نمیذاره که شما اذیت بشین. معمولا خونریزی در این مرحله خیلی کمه یا تقریبا وجود نداره برای همین نگران این چیزها نباشید.

اگر احیانا بالا دچار استرس شدین یعنی حین جراحی حتماً به من اطلاع بدین اگر احساس کردین که سردتون شده یا عرق سرد میکین اینا نشونه افت قند خون هستش.

اگر قبل از جراحی ایمپلنت صبحانه به اندازه کافی نخورده باشین یا غذا به اندازه کافی نخورده باشین ممکن این اتفاق ها براتون بیفته ما همیشه  تو اتاق جراحی آب میوه دم دست داریم برای همین نگران نباشید، فقط کافیه به ما بگین تا بهتون آب میوه ها رو برسونیم، و فشار خونتون  دوباره برمیگرده  و قندتون بالا میاد.

بعد از این که جراحی تموم شد و من بخیه رو زدم و شستشوی نهایی دادم و خیالم راحت شد از این که دیگه خونریزی چیزی وجود نداره شما اصلا عجله نمیکنید.

برای بلند شدن اجازه میدیم بچه های ما میان روی ناحیه در واقع اون بتادین هایی که برای روی دهانتون زدن رو تر تمیز میکنند، پاک میکنند آروم و آهسته تو دو الی سه مرحله شما رو  برمیگردونن به حالت نشسته پاتونو روی زمین میذارید، دو دقیقه پا رو زمین میمونه و اینها برای اینه که فشارتون تنظیم بشه.

بعد با کمک یکی از دستیارهای ما بلند میشین و به اتاق پذیرش برمیگردین هیچ عجله ای نکنید هیچ تنشی به خودتون ندین در نهایت آرامش این مراحل رو انجام بدید بعد از اینکه جراحی تموم شد و من مطمئن شدم که خون ریزی ندارید بخیه ها به اندازه کافی زده شده و همه چی امن و امان هستش شما توی اتاق پذیرش دوباره میشینید تا بچه ها دستورات بعد از کار رو به صورت شفاهی و کتبی خدمتتون بدن .

من در مورد دستورات بعد از کار تو ویدیوی بعدی باهاتون صحبت میکنم.

داروهایی هم که نیاز هستش که شما میل بکنید اگر آموکسی سیلین یا آنتیبیوتیک نیاز باشه یا مسکن نیاز باشه همه اینها تو یه پک جدا برای شما آماده شده.

یه پک سرما هم تو اون پکیج برای شما تعبیه شده که این پک سرما رو برای ۲۴ ساعت اول میتونین رو ناحیه جراحی قرار بدین و اگه صورتتون سرد شد دوباره بردارین هر پنج دقیقه دوباره قرار بدین.

این کمک میکنه که تورم تو ناحیه  بسیار بسیار کمتر باشه من تو ویدیوی بعدی در مورد مراقبت هایی بعد از درمان و اینکه چی باید بخورین چی نباید بخورین ، ورزش میتونین بکنین  یا نمیتونین بکنین و اگر مشکلی پیش اومد چیکار بکنین باهاتون صحبت می کنم.

نکات بعد از روز جراحی ایمپلنت

خب مرحله سوم

روز مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنته. خب اولا بهتون بگم یه جراحی براتون انجام شده و به هر صورت جراحی معمولاً اذیت خودشو داره اما خوشبختانه اذیت ایمپلنت خیلی خیلی کمه یعنی کاملاً با یه مسکن ساده قابل کنترل هستش.

برای سه روز آینده لطفاً منتظر شروع درد نباشین. حتی اگر درد هم نداشتید ازمسکن هایی که بهتون داده میشه یا مسکنی که راحت هستین استفاده بکنید.

این بهتون کمک میکنه که التهاب تو ناحیه رو کم بکنید و از اونجایی که ایمپلنت یه جسم خارجی هست کنترل التهاب تو ناحیه جراحی بسیار بسیار به موفقیت درمان کمک میکنه.

مسکن ها رو معمولا هر هشت ساعت میتونین مصرف بکنید اگر احیاناً دردتون مختصر بود هم استفاده بکنید و این به خاطرخاصیت ضد التهابی که اونو دارن.

معمولا جراحی که زیر یک ساعت انجام میشه نیاز به آنتی بیوتیک تراپی نداره اما برای اطمینان خاطر برای سه روز آینده به شما ۱۰ عدد قرص آموکسیلین داده شده توی بسته ای که خدمتتون داده میشه هرهشت ساعت لطفا سر ساعت هر یه دونه از این کپسول ها رو میل بکنید.

این کمک میکنه که اگر خدای نکرده اونجا باکتری یا عفونتی نفوذ کرده باشه یا از بقایای دندان های قبلی چیزی اونجا مونده باشه توسط آنتیبیوتیک از بین بره و ما دیگه مشکلی در مورد عفونت و اینها نداشته باشیم.

برای کسایی که سینوس لیفت کردن لطفا لطفا و لطفا از فشار منفی و مثبت حتما حتما خودداری بکنید.

فین شدید استفاده از قلیون، سیگار کشیدن تمام اینها اثرات بسیار بدی روی ترمیم بافت مخصوصا تو ناحیه سینوس داره.

اگر کشیدن دندان داشتید ممکنه که امشب یعنی شب جراحی همه چی خوب باشه اما تا فردا صبح که بلند میشید ممکنه که گوشه دهنتون یه کوچولو خون آب اومده باشه یا اینکه بالشتون اندکی خونی شده باشه جای نگرانی نیست این اوزینگ یا خون آبه طبیعی هستش که یه نشت خونی اتفاق میفته این به خاطر اینه که وقتی که شب میخوابید تو ناحیه سر و گردن فشار زیاد میشه و ممکن که همچین اتفاقایی بیفته.

در صورتی که بروز پیدا کرد اصلا جای نگرانی نیست یه گاز استریل یا چای کیسه ای بردارید اونو خیس بکنید آبش رو بچلونید و دوباره توناحیه که جراحی شده قرار بدین و ۱۰ دقیقه گاز بگیرین با این ۱۰دقیقه گاز گرفتن لخته اولیه تشکیل میشه و خونریزی قطع میشه پس جای نگرانی نیست.

لطفا و لطفا دقت بکنید که هیچ کاری سر خود انجام ندید چون درمان  ایمپلنت درمان کاملا تخصصی هستش و اگه خدای نکرده مشکلی براتون پیش اومد حتما حتما با ما در ارتباط باشین.

شماره اورژانس مطب به شما داده میشه تو برگه هایی که بهتون تقدیم میشه شماره اورژانس مطب هست شب نصف شب میدونم ممکنه راهتون دور باشه یا وقت بدی باشه لطفاً تماس بگیرید اول و بپرسید و سر خود کاری رو نکنید.

چیزی که خیلی خیلی مهمه اینه که تغذیه تون رو رعایت بکنید یعنی حتما غذا میل بکنید. زخم های داخل دهانی نوعا جوری هستند که تغذیه آدمیزاد رو مختل میکنند آدم دیگه دوست نداره زیاد غذا بخوره و این غذا نخوردن باعث میشه که قند خونتون افت بکنه و درد سر، درد کاهش فشار خون و همه این مشکلات رو براتون به وجود بیاره.

بنابراین بهترین کاری که میتونید بکنید غیر از استفاده از مسکن و آنتی بیوتیک که بهتون داده میشه اینه که غذاهایی که معمولا میخورید رو حتما میل بکنید پر کالری پر ویتامین باشه.

 

 

متخصص ایمپلنت دندان در رشت

 

 

 

رژیم غذایی و اینا الان دیگه معنی نداره تو این چند روز آینده لطفاً مراقبت کنید اگر روزه هستید نمیتونید روزتون رو ادامه بدین حواستون به این باشه.

فعالیت های شدید بدنی مثل باشگاه رفتن یا فوتبال بازی کردن یا همچین کارایی رو پنج روز آینده انجام ندید چون فشار خونتون افزایش پیدا میکنه و خونریزی دوباره شروع میشه قبل از اینکه بافت کاملا ترمیم بشه.

بنابراین فعالیت سبک مثل قدم زدن اینها مشکلی نداره اما فعالیت شدید بدن که تپش قلبتون رو بالا میبره به هیچ عنوان تو پنج روز اول انجام ندید.

و اینکه امیدوارم که تجربه خیلی خیلی خوبی از درمان  ایمپلنت در مرکز ما داشته باشید اگر احیانا هر مشکلی داشتین لطفا با ما در میون بذارید و اگه تجربه خوبی از جراحی  ایمپلنت داشتین خوشحال میشم که توی صفحه های مجازی مون یا ویدیویی که بچه ها میگیرن یا این کامنتی که بچه ها میذارن تجربه تون رو با سایر بیماران در میون بذارین تا اونا هم استرس روشون کم بشه و بتونن یه درمان خیلی خوب و موفق داشته باشن.

علاوه بر وبسایت ما میتونید از شبکه های اجتماعی ما مانند اینستاگرام مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر آرش غفوری و یا حتی تلگرام مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر آرش غفوری مراجعه کنید و از مطالب مفید اون استفاده کنید.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر