کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان توسط دکتر آرش غفوری

پیشرو در خدمات کاشت ایمپلنت دندان  با مدرن ترین تجهیزات

کاشت ایمپلنت دندان در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر آرش غفوری  فوق تخصص ایمپلنت دندان در رشت ، با توجه به بالاترین استانداردهای جهانی و تجهیزات مدرن ارائه میگردد. استفاده از برندهای روز دنیا با گارانتی معتبر و قابل اخذ توسط مراجعین عزیز، این مرکز را به یکی از قابل اطمینان ترین و منصف ترین مراکز خدمات دندانپزشکی در رشت و گیلان تبدیل کرده است.

در مرکز ایمپلنت دکتر آرش غفوری در رشت تمام تلاشمان را جهت فراهم کردن محیطی گرم و صمیمی بکار گرفته ایم تا در کنار شما و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا تجربه ای خوشایند از درمان کاشت ایمپلنت را برایتان خلق کنیم.

ما خود را متعهد به ارائه بهترین و قابل پیش بینی ترین روش درمانی می دانیم.

اول باید با ایمپلنت دندانی آشنا بشیم که ایمپلنت چی هستش؟ تا حوالی ۴۰ تا 5۰ سال پیش وقتی یه دندونی از دست میرفت تنها راه این بود که دندون های کناری تراش بخورن و روی این دندون ها یک تاجی سوار بشه که ناحیه بی دندانی رو پر بکنه بهش می گفتیم بریج دندانی خب مشکل این طرح درمان این بود که باید دندونهای سالم دو طرف تراش می خوردن و یه پل بین ۲ تا دندون درست میشد تا این ناحیه بی دندانی پر بشه حول حوش سال 19۶۰ بود که یه آناتومیستی میاد خیلی اتفاقی متوجه میشه که یک فلزی به استخوان بدن می چسبه به این فلز تیتانیوم بوده بیشتر میان تحقیق می کنن روی اینکه خواصش چیه تیتانیوم کی می چسبه به استخون رایطی که چسبندگی ایجاد میشه چه جوریه و کم کم به فکر این میفتن که از این فلز به عنوان یک ریشه در جای دندون ها استفاده بکنن چون تیتانیوم خاصیت این رو داره که استخون بهش چسبندگی پیدا می کنه و بعد از چسبندگی تیتانیوم یتونه به عنوان یه ریشه دندون عمل بکنه و یه تاجی داشته باشه و به همین دلیل این ایده از اینجا شکل گرفت که بتونیم از فلز تیتانیوم به عنوان یه ریشه دندون استفاده کنیم تا بتونه که از اون  استفاده بشه به عنوان تکیه گاه و یک تاج برای بیمار بازسازی شه داستان ایمپلنت از ۴۰ ۵۰ سال پیش همین طوری شروع شد

ایمپلنت دندان

لینک های مفید

شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق زیر با این مرکز تخصصی تحت مدیریت دکتر آرش غفوری تماس حاصل نمایید.

ایمپلنت های دندان از چه موادی ساخته شده اند؟

 

انواع مختلف روش کاشت ایمپلنت دندان

 متخصص ایمپلنت دندان با توج به شرایط بیمار خود از روش کاشتی که مناسب بیمار است استفاده می کند.  دو روش اصلی  ایمپلنت دندان به صورت زیر است:

ایمپلنت‌های اندواستیل :

این نوع از ایمپلنت یکی از رایج ترین نوع ایمپلنت ها می‌باشد و معمولا در جراحی های دو مرحله‌ ای استفاده می‌شود. پیچ های کوچک تیتانیومی که از طریق جراحی درون استخوان فک بیمار کاشته می شوند و پس از ادغام استخوان با پایه های تیتانیومی تاج دندان روی این ایمپلنت‌ها قرار می‌گیرند.

دو مرحله ای بودن آن به اینصورت است که بعد از اتمام دوره بهبودی جراحی اول، جراحی دوم برای اتصال اباتمنت ها و تاج دندان انجام می شوند.

 

ایمپلنت‌های ساب پریواستیل :

این نوع ایمپلنت معمولا به جای اینکه مستقیما داخل استخوان قرار بگیرد روی استخوان فک و زیر لثه قرار می‌گیرد و مقداری از آن بیرون از بافت لثه باقی می‌ماند تا بتواند دندان را نگه دارد. به طور کلی این روش برای بیمارانی که استخوان فک سالم و مقاومی ندارند و نمی‌توانند یک پیوند استخوانی جدید را انجام دهند، مناسب است. ایمپلنت‌های ساب پریواستیل اغلب برای جراحی‌های یک مرحله‌ای استفاده می‌شوند. همچنین، از این روش برای کسانی که می‌خواهند یک دست کامل دندان مصنوعی داشته باشند بیشتر از روش‌های دیگر ایمپلنت استفاده می‌شود.

در ایمپلنت تک مرحله‌ای، بعد از کاشت ایمپلنت داخل استخوان فک مقداری از آن از بافت لثه بیرون می‌ماند و پس از بهبودی کامل دیگر نیازی به جراحی مجدد برای گذاشتن تاج دندان روی آنها نیست، یعنی ایمپلنت و اباتمنت ( اتصال دهنده تاج دندان با پایه ایمپلنت ) در یک مرحله نصب می‌شوند.

 

کاشت ایمپلنت دندان
  • ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان که امروزه بسیار رایج است، شکلی شبیه به پیچ دارد و در داخل سوراخی که در استخوان فک ایجاد می‌شود، قرار می‌گیرد تا ظرف چند ماه به استخوان فک جوش بخورد. جنس ایمپلنت دندان از تیتانیوم خالص است که با بدن انسان سازگاری کامل دارد.

  • ایمپلنت فوری چیست؟

ایمپلنت یک روزه یا فوری یک روش کاشت ایمپلنت است که به منظور جایگزین کردن دندان های از دست رفته و شکسته مورد استفاده قرار می گیرد.در روش های کاشت ایمپلنت سنتی دوره بهبود پس از کاشت پایه و پیش از نصب تاج دندان بسیار طولانی است در صورتی که فرایند ایمپلنت یک روزه روشی کاملا خاص و کاربردی است که با استفاده از آن جای خالی دندان در یک روز توسط پایه ایمپلنت و تاج دندانی پر می شود. البته در روش کاشت ایمپلنت فوری، تاج دندان موقتی تا زمانی که تاج دندان اصلی برای نصب آماده شود؛ روی پایه سوار می شود وزیبایی دندان های شما را تکمیل می کند.

  • قیمت ایمپلنت دندان؟

محاسبه هزینه تقریبی ایمپلنت دندان پیش از مراجعه به جراح دهان و دندان و بررسی دندانی که باید ایمپلنت شود توسط دندانپزشک امکان پذیر نیست. عوامل متعددی از جمله جنس ایمپلنت، نوع عمل جراحی، دستمزد جراح دندانپزشک و روش کاشت ایمپلنت در محاسبه قیمت ایمپلنت دندان موثر است. به منظور آگاهی از هزینه تقریبی کاشت دندان میتوانید در بخش تعرفه های سایت هزینه تقریبی هر واحد ایمپلنت دندان که توسط برندهای مشهور تولید شده را مشاهده کنید.

  • ایمپلنت دندان جلو به چه شکلی است؟

ایمپلنت دندان جلو یک روش درمانی پیچیده دهان و دندان است. برای این که این روش درمانی انجام شود ، باید استخوان کافی در فک وجود داشته باشد. ناحیه ای که تراکم استخوانی کمی دارد،  می تواند به نقص ایمپلنت دندان منجر شود. علاوه بر این ، نیاز ثانویه برای درمان ، استخوان فک قوی است به گونه ای که بتواند در هنگام جویدن غذا ، صحبت کردن و همچنین انجام سایر کارهای روزانه ، ایمپلنت را محکم نگه داشته و از آن پشتیبانی کند.

  • ایمپلنت یک روزه چیست؟

در زمان گذشته بعد از اینکه دندان شما را می‌کشیدند باید مدتی را صبر می‌کردید تا جای لثه هایتان التیام پیدا کنند. سپس با گذاشتن پیچ ها در درون استخوان فک، باید دوباره زمان زیادی را صبر کنید تا دندان های شما ساخته شود. در اصل نزدیک ۵-۶ ماه بدون دندان می‌گذرانید.
اما در ایمپلنت یک روزه بعد از جایگذاری پیچ های ایمپلنت در فک تان، دندان های مخصوصتان را قرار می‌دهند و حالا دندان های طبیعی دارید.

  • آیا ایمپلنت های کره ای با کیفیت است؟

ایمپلنت های کره ای که در ایران از محبوبیت بسیار ویژه ای برخوردار هستند ، در کنار کیفیت مناسب خود از قیمت اقتصادی تری برخوردار هستند. یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت های کره ای در ایران ، رایج بودن و در دسترس بودن قطعات آن و مدل های متفاوت تر از آن است. در مرکز تخصصی ایمپلنت رشت از برندهای با کیفیت و دارای گارانتی معتبر و قابل اخذ استفاده میگردد.

  • ایمپلنت دندان درد دارد؟

یکی از سوالاتی که اکثر مردم با آن مواجه هستند این است که آیا ایمپلنت درد دارد و آیا مرحله جراحی کاشت دندان دردناک است یا خیر؟ باید توجه کرد که کلیه اعمال دندانپزشکی تحت بی حسی موضعی انجام می شوند. 
پس از بی حسی لثه و استخوان فک، شما مطلقا هیچ دردی را احساس نخواهید کرد. به طوری که اکثر بیمارانی که ترس از درد کاشت دندان دارند، بعد از اتمام عمل جراحی از میزان سادگی و بی دردی عمل شگفت زده می شوند.

4.5/5 - (58 امتیاز)